A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.04.30. 23:46 nevetőharmadik

Áprilisi Helyzetjelentés kepregenyfeszt_2018.jpg

Hát nem ment minden jól. Sőt! Ha a haláleseteket nem számítjuk, akkor az április majdnem olyan szar hónap volt, mint a január. Bár az elején egy rövid ideig úgy tűnt, hogy sikerül befejezni a Baromfivész 2. részét, majd időben eljuttatni a nyomdába, majd miután onnan időben ki is jön, a tervezett módon bemutatni a II. Szombathelyi Képregény Börzén, végül ebből egy pár dolog másképpen alakult. A teljesség igénye nélkül: Nem sikerült befejezni, nem jött össze a nyomda, és még csak így "üres kézzel" sem sikerült eljutni Szombathelyre, ahol pedig remek szállást foglaltunk már jóval korábban. De azt le kellett mondani, mert a szombati munkanapot olyan komolyan vették, hogy volt köztünk olyan, akinek egyáltalán nem is adtak ki szabadnapot. Na, nem baj, majd akkor a májusi Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra visszük, és úgy se lesz rossz! Hát, ez se fog összejönni, és az bizony már most látszik. Lehet ugyan, hogy éppen időre nyomdakész állapotba kerül a füzet, de most meg úgy alakult, hogy pénzünk nincs elég a nyomdára, szóval az egész megint csúszik. Egyébként ott tartunk, hogy a képregény mind a 32 oldala megrajzolva, kihúzva, kifestve készen áll, már egy előzetes (vagyis már buborékokba, de még nem szépekbe, rendezett) szövegezés is elkészült, a fedél rendben, a reklámoknak és egyebeknek sincs már effektive sok híja (éppen csak az utolsó simítások), mégis minden jel arra mutat, hogy még nem tudjuk májusban bemutatni. Mindegy, azért közben haladunk, amivel tudunk. Aki a Baromfivészen már letudta a maga feladatát, már megkezdte az vh_02_00_kicsi.jpganyaggyűjtést, fölkészülést és egyéb munkákat a következő projektre, a Nagyon Nagy kiadásra, amihez azért a már egy ideje készülő közös képre a hónap folyamán sikerült begyűjtenünk Szalma Gábor munkáját is, amivel már 29 vendégművésznél tartunk. Remélem, legalább ehhez hozzá tudunk még adni párat jövő hónapban, a Dürer kertben! De azért csak nem fejezhetjük be így a havi mondandónkat, és ha már úgyis a vendégművészekről esett szó, akkor legalább egy kicsit megmutatunk az új Baromfivészből, volt ugyanis szerencsénk Vadas Máté barátunkat rábeszélni egy újabb Vad Hortobágy jelenet megrajzolására, ami ismét a füzet szerves részét képezi. Ezúttal folytatódik a szorult helyzetben lévő Aargh-Pad története, és közben új hősökkel és új szörnyekkel gyarapszik a sosemvolt puszta ősi világa.

Egy szó mint száz, az új füzetre sajnos még várnotok kell, de talán már nem sokat, és bízunk benne, hogy utólag majd Ti is úgy érzitek, hogy érdemes volt rá várni.

Jelentkezünk újra egy hónap múlva, addig meg minden JÓt!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913882052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása