A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2019.08.05. 17:35 nevetőharmadik

Júliusi Helyzetjelentés

Na, megint egy hónap! És ahogy az ilyenkor lenni szokott, a következőnél már vége is lesz a nyárnak. De addig is...

img_20190726_142012.jpgA július gyorsan eltelt, és szinte bármiféle kézzelfogható vagy legalább szemmel látható eredmény nélkül. Szinte. Mert a munka folyamatosan halad, akkor is, ha az éppen nem látszik. Ilyenkor általában az a munka folyik, ami akkor látszana, ha nem lenne elvégezve. Például szerkesztések, sztoribordozás, tárgyalás a vendégművészekkel, vázlatolás, anyaggyűjtés. Itt van például ez a kép az egyik alkotótársunkról, Váradi Gáborról. A felületes szemlélő nyilván azt szűrné le, hogy éppen Hierapolisz romjai közt nyaral, pedig nem! Mármint igen, azt is, de közben éppen anyagot gyűjt a készülő Nagyon Nagy Kiadás harmadik fejezetéhez, amiben a sztori elején toborzott új X-Emböröknek végre alkalmuk nyílik szembeszállni a kb. egy éve bemutatott főellenséggel, a Megátalkodott Csirkeidomárral. És ahhoz, hogy már a harmadik fejezethez gyűjtögessen, az kell, hogy az első és a második egészen jól álljon, és ez is a helyzet. A háttérmunka lezajlott, a jelenetek többszöri átdolgozása után szinte minden sztoribord kész, és ha egyszer végre adottak lesznek a föltételek, késlekedés nélkül lehet rajzolni. Ja, igen, erről nem is volt még szó. A könnyebb kezelhetőség végett négy fejezetre osztottuk a Nagyon Nagy Kiadás főtörténetét, de ettől függetlenül a terv továbbra is az, hogy ha sor kerül a kiadásra – még nem látjuk, mikor, illetve már születtek ötletek a finanszírozására, de az még fog némi fejtörést okozni – akkor az egyben legyen.

És akkor még hasonló a helyzet a készülő kötet extráival is. Már korábban megmutattuk Szücsi és Molnár Gábor egy-egy panelját a készülő egyperces történetekből, és még előtte Juhász Ernő vázlatait Az Eredeti, még jóval kisebb Nagyon Nagy kiadáshoz. Közben újabb vendégművészek kezdték meg a munkát újabb egyperceseken, és majd legközelebb talán már ezekből is tudunk mutatni valamit. Illetve Ernő átdolgozta a korábbi sztoribordot, és a harcjeleneteket kiegészítette, így a tervezett 12 oldal fölszaladt 20-ra, és bár ez sem olyasmi, amit előre meg akarnánk mutatni, de már tudjuk, hogy mire számítsunk. És biztosak vagyunk benne, hogy jó lesz! Majd meglátjátok!

Szóval, most elégedjetek meg ezzel a rövid kis uborkaszezoni helyzetjelentéssel, és ne aggódjatok, hamarosan újra jelentkezünk. Addig meg élvezzétek ki azt a kis időt, ami még maradt a nyárból!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr9214996460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása