A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.09.30. 22:54 nevetőharmadik

Szeptemberi helyzetjelentés

Hú, ez egy kemény hónap volt. De az iskolakezdés mindig kemény, különösen a pedagógusoknak, így az elmúlt hetekben az X-Embörökkel se sikerült annyit foglalkozni, mint kellett/szerettünk volna.

x-emborok_borito_kicsi_rgb.jpgDe azért akad jelentenivaló, úgyhogy vágjunk is bele! Először is végre mind befutottak az alternatív borítók a Baromfivész 2. részéhez, és megkezdtük a tárgyalást a nyomdával, hogy a szokásos 500 példánynál most 100anként borítót kellene váltani, és a dolog egyelőre technikailag működni látszik. Ellenben anyagilag sajnos még mindig nagyon kétséges a dolog, hogy összejön-e időben a pénz. Sajnos mostanában sok minden – így munkahelyváltás, költözés, stb. – eléggé ellene szól, de mint ahogy korábban is jeleztük, nagyon igyekszünk a 10. Szegedi Képregényfesztiválra kihozni a füzetet. És most örömmel mutatjuk be a következő borítóvariánst, ami Juhász Ernő munkája, aki ráadásul maga jelentkezett a feladatra, teljesen önként. Köszönjük szépen!

De ha már a fesztiválról van szó, az annak helyszínt adó Somogyi Könyvtár két látképe már készülget egy ideje a következő projektünkhöz, az X-Embörök: Nagyon Nagy Kiadáshoz. Az egyik képet, amelyhez összesen 33 alkotó tette hozzá a keze munkáját nemrégiben késznek nyilvánítottuk, és a szkennelés után megkezdődött a kifestése is. Még messze nincs kész, és még messze nincs elhelyezve rajta az összes egyéb képregényes utalás, de jelenleg itt tart:

scan11_kicsi.jpg

A másikon még van némi szabad hely, illetve a kettő közé is kerül majd még olyan oldal, ahol lehetőség nyílik a potenciális vendégművészeknek a kibontakozásra, ugyanis a két nagy képet magában foglaló jelenet storyboradja elkészült, és már kb. látjuk, hogy még hol mennyi kitöltésre váró felület lesz. A jelenet egyébként egy közelebbről nem számosítható Szegedi Képregényfesztivált jelenít meg, ahol az X-emböreit elvesztett Prof Mágnesvas segítségével egy új legénységi tag beszervezésén fáradozik. Egyelőre nem áruljuk el, hogy ki az, de annyit azért igen, hogy az itt látható képen is szerepel.

Illetve még van egy fontos jelentenivalónk. Miután az év eddigi részében nem nagyon tudtunk fesztiválozni, most végre eljutottunk az 1. Dunaújvárosi Képregényfesztiválra, ahol remek programokkal és sok-sok érdeklődővel találkoztunk, illetve igen erős volt a cosplay-es jelenlét is, ahogy azt az alábbi dokumentarista fotókon láthatjátok. Köszönjük a lehetőséget!

dunaujvaros.JPG

Na, akkor megint nincs más hátra: Egy hónap múlva jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr1414273745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása