A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

I. kötet: A Gonosz két útja

2013.09.14. 21:59 nevetőharmadik

X_1_kotet_a_gonosz_ket_utja.jpg

A '80-as évek vége óta tartó hosszú nyugalom után a Gonosz újra mozgolódni kezd. Xavér Károly megérzi a közelgő veszélyt, ezért elővigyázatosságból összehívja az X-Embörök régi csapatát. Okkal, hiszen régi ellenfele (és barátja), Mágnesvas úgy döntött, hogy az élet nem azt dobta neki, amire várt - inkább kezébe veszi a dolgok irányítását, hogy egy ördögi terv segítségével hatalomra és befolyásra tegyen szert. Senki sem tud róla, hogy egy titokzatos, szintén sötét erő segíti munkájában, a háttérből mozgatva a szálakat, borsot törve a frissen újrainduló X-Embörök orra alá. Vajon mi a célja, és hova vezet mindez?

Erről olvashattok az I. kötet 5 epizódból álló történetében, melyből már 4 megjelent, két különszámmal együtt. Itt lentebb a képregények címlapjaira kattintva máris belelapozhattok, vagy a jobb oldalon levő oszlopból is bármikor elérhetitek a számokat.

X01_cim_resize3.jpgX02_c_resize3.jpgujra_egyutt_resize3.jpg

X04_c_resize3.jpg

Különszámok

ejmaszo_kiszallt_resize3.jpg spec02_00_cím2_resize3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr625514599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása