A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.07.31. 21:28 nevetőharmadik

Júliusi Helyzetjelentés

Kellemes nyarat mindenkinek! Újra helyzetjelentéssel jelentkezünk, bár ahogy az nyáron lenni szokott, nincs különösebben sok jelentenivalónk. Ilyenkor szokott az lenni, hogy nyaralunk, méghozzá nem egyszerre, és emiatt, amikor éppen nem nyaralunk, akkor se haladunk semmivel. Na, kb. most is ez a helyzet. De közben a nyaralást is próbáljuk spórolósabbra fogni, hogy végre összejöjjön a nyomdára való. Persze, még van híja.

Addig is, hogy valami történjen a Baromfivész frontján, megfogadtuk Pilcz Roland barátunk tanácsát, és fölbíztattuk művész ismerőseinket, hogy készítsenek alternatív borítót a füzethez. És az első már be is futott, és most megmutatjuk. Íme Fazekas-Szűcs István, alias Szücsi alkotása:

szucsi-cimlap.jpg

Hogy majd a kiadásba ez hogyan fog bekerülni, még nem teljesen biztos, de van több ötletünk is. Sajnos van még időnk ezen gondolkodni, mert mint azt már említettük, nincs még egyben a nyomdapénz. Mindegy. Amíg külsős barátaink a borítóvariánsokon dolgoznak, addig mi a Nagyon Nagy Kiadással haladunk, bár egyelőre olyan ütemben, amit csak nagy jóindulattal lehet egyáltalán haladásnak nevezni. A storyboard egyre finomodik, és lassan talán megindul ténylegesen az oldalak fölvázolása... de ha majd halad, akkor nem lesz rossz. Sőt!

Más. A napi frissítések sorozata folyamatosan halad az X-Embörök Facebook oldalán, és ebben a hónapban minden nap egy X-Embörök ellenfél első (vagy amennyiben az már nincs meg, a legrégebbi még föllelhető) vázlatát mutattuk be. Jövő hónapban az Utazó Cirkuszhoz köthető karakterek, így többek között Éjmászó és Torkosborz lesznek terítéken, és szeptembertől majd megint ellenfelek jönnek, méghozzá nem is akármilyenek: a Báthoryak. De hol van az még? Hát sajnos már nem olyan messze...

Na, legyen ennyi mára, és mindenkinek további kellemes nyarat! Pihenjetek, nyaraljatok, mert mikor legközelebb jelentkezünk, akkor már indul az ősz.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114154265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása