A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

X-Embörök különszám!

2016.10.23. 23:14 nevetőharmadik

Sziasztok! Nemzeti Ünnepünkön egy jó hírrel jelentkezünk csak így röviden: Új X-Embörök különszám készül. Bizony, bár nehéz időt szakítani rá a Baromfivész (1. rész) mellett, de úgy döntöttünk, hogy az 1956-os Emlékévet mi sem hagyhatjuk szó, azaz egy újabb rövid X-Embörök történet nélkül. Ez az előzőekhez – a 2011-es Éjmászó kiszállt?-hoz és a 2012-es Senki Házához – hasonlóan egy kis 8 oldalas képregény-jelenet lesz, ami viszont szinte minden tekintetben rendhagyó. Kivitelezésében és hangulatában egyaránt szokatlan, az amúgy paródia-sorozatra egyáltalán nem jellemző módon tragikus történet középpontjában a képregény igen ismert szereplője áll, és az, amit még gyerekként 1956-ban az ostromlott Budapesten átélt. Alapjául egy régi (2005-ös) storyboard szolgált, ami egy potenciális (de abban a formában végül meg nem valósult) X-Embörök film-képregényhez készült:

56_storyboard_700.jpg

Most tényleg csak ennyit akartunk megosztani Veletek, mert sok még a munka, de hamarosan újra jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr8011833337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása