A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2019.05.02. 02:22 nevetőharmadik

Áprilisi Helyzetjelentés

Eltelt egy újabb hónap, és közben lezajlott a Szegedi Képregénybörze is. Az X-Embörök standja az alkotók távolléte miatt Oros Sándor, Pópity Egon és Pilcz Roland barátaink jóvoltából jött létre, hálásan köszönjük a segítségüket, és az érdeklődőknek is az érdeklődést és a vásárlást! Ami még a börze napjához kötődik: az volt a határideje a szerzőink fogadásának, amit nagy fölénnyel megnyert Pusztai Dani! Ami azt jelenti, hogy nem jött össze az 1000 Like az X-Embörök oldalára (pontosan 100 új jött, amiből egy azóta el is tűnt, és így az 1000-nek már alig maradt 480 híja), és így egyelőre megúszta a történetírást a Haramiák korai változatairól. Egyelőre! De majd rávesszük valahogy! A vesztes fél, Váradi Gábor, pedig vállalásának eleget téve már neki is állt Dögkút 1848-as kalandja megírásának.

 x-emborok_like.jpg

Egyelőre nem hajlandó sok mindent elárulni, de amit hosszas és kitartó faggatás után ki tudtunk szedni belőle az az, hogy a sztori másik főszereplője – Dögkút mellett, mert ő ugyebár evidens – egy Kábelnek megfeleltethető karakter lesz, akiről esett már szó, de teljesen más kontextusban, illetve hogy ő majd egy olyan időutazással kerül 1848-ba, aminek a fő ihletője A Jövendő Múlt Napjai c. történet. Kíváncsian várjuk!

De ezen kívül is van mit várnunk! Mint azt legutóbb már írtuk a készülő X-Embörök: Nagyon Nagy Kiadás egyik extrájaként egy-két oldalas jelenetek és rövid sztorik megrajzolására kértünk föl vendégművészeket, és némelyikük már meg is kezdte a munkát. Szücsi barátunk az X-Embörök klasszikus korszakát idézi meg, 1986-ot, és ebből most egy panelt meg is mutatunk, de egyelőre csak így, minden magyarázat nélkül. Íme:

2-5.JPG

Ami meg a Nagyon Nagy Kiadást magát illeti, még mindig a 26-27. duplaoldallal bajlódunk, ami még mindig nincs teljesen kész, de jelen állás szerint így néz ki:

 rajz_kicsi_aprilis.jpg

És még ez sem volt minden, van ugyanis még egy nagyon fontos várnivalónk májusra: a 15. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál! És ha már itt tartunk, akkor íme az idei fesztiválos árlistánk, amiből most már teljesen ki kellett hagyni a régi különszámokat, ugyanis elfogytak, és hacsak visszáruból elő nem kerül még egy-két példány, bizony kifogyva is maradnak.

 2019.jpg

arlista.jpg

 

Ha minden jól megy, akkor 12-én ott találkozunk, a Dürer kertben! Helyzetjelentéssel pedig majd egy hónap múlva jelentkezünk újra.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr9514798742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása