A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.07.02. 22:39 nevetőharmadik

Júniusi Helyzetjelentés

Helló! Itt az ideje az újabb helyzetjelentésnek, ami nem csak havi, de akár féléves is lehet. Na, nézzük! Tehát az év nem indult valami jól, és bizonyos tendenciák folytatódni látszanak. Például nagyon sokat csúsztunk a Baromfivész 2. részével, és még mindig nem sikerült kihozni (előbb idő nem volt a befejezésére, utána meg pénz nem volt a nyomdára), de igyekszünk vele. És a trailerét is most már tényleg hamarosan bemutatjuk, de azzal meg technikai nehézségek adódtak. Illetve, ha már itt tartunk, a D2 Képregény Klub egyik ülésén Pilcz Roland barátunk fölvetette, hogy valaki készíthetne hozzá borítóvariánst, mire jeleztük, hogy rendben, és már meg is van az illető... ugye, Roli? És ebbe a buliba még talán mások is beszállnak, de egyelőre nem akarok elkiabálni semmit.

Amit szintén nem akarok elkiabálni, azok a Nagyon Nagy Kiadással kapcsolatos dolgok. Ez ugyebár a 15 éves jubileumi füzetünk, ami a Baromfivész csúszása miatt – meg még ezer más dolog miatt is – szintén csúszni fog, de ha egyszer elkészül, akkor... akkor majd meglátjuk, hogy olyan lesz-e, amilyennek szántuk. Mindenesetre egy már készülő jelenetéhez számos magyar (és néhány külföldi) képregényes művész alkotását sikerült megnyernünk, és jelenleg egy másik jelenettel kapcsolatban folynak a tárgyalások az Osztrák Szuperhősök alkotóival. És közben eljutott a storyboard a történet feléig, és már a vázlatolás is elindult, de a nyárra maradt a legizgalmasabb és egyúttal legsürgetőbb feladat ezzel kapcsolatban: végre kész dizájnt adni a történet főgonoszának.

Az évfordulónkhoz kapcsolódó másik tevékenységünk, a facebook-os napi frissítés pedig január elseje óta folyamatosan megy, és régi vázlatok, fedéltervek és ötletek kerülnek ki általában minden reggel. Már számos karaktert is körüljártunk, ebben a hónapban például leginkább Szürke Jankát, Érvágást és Kacskaringót. Ma pedig itt az év közepe, a 183. nap és frissítés után már csak 182 újabb jön.

Aztán mindenféle képregényes börzék, fesztiválok és egyéb rendezvények is voltak, és lesznek is, és bár idén eddig nem tudtunk úgy részt venni ezeken, ahogyan szerettünk volna, azért az év második felében szeretnénk erre is ráerősíteni. Addig viszont, amíg nem tudunk új fesztiválos képet mutatni, itt van egy régi. Azt hiszem, 2011-es, és a nagyobb, de korántsem teljes alkotógárda van rajta az azévi Szegedi Képregényfeszt után. De csúnyán megöregedtünk azóta...

banda.jpg

...na, ezen most merengünk egy kicsit, aztán majd egy hónap múlva megint helyzetjelentkezünk, addig meg mindenkinek jó pihenést a nyárra!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr1714089589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása