A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.12.01. 08:27 nevetőharmadik

Novemberi Helyzetjelentés

Sziasztok, megint egy hónap. Na, ha az előző hálálkodós volt, akkor most egy örömködős jön. Mert amilyen szarul indult ez az év, olyan szarul is folytatódott, és bizony sokáig úgy tűnt, hogy még a Szegedi Képregényfesztre se lesz meg a Baromfivész 2. része. És aztán nemcsak, hogy meglett, de nagyon szép kivitelben és 5 változatban lett meg, és egyik menőbb, mint a másik! A 10. Szegedi Képregényfesztiválon bemutattuk, és a rajongók illetve az új érdeklődők is vették, és az előzetes statisztikák szerint, itt Pilcz Roland borítóvariánsát szerették a legjobban. A többit is, de ebből néhány példánnyal több fogyott.

Mutatunk néhány képet a rendezvényről, ez itt a standunk, és mellette Pilcz Roland standja Kalyber Joe és YKX cuccokkal:

dsc04047.JPG

És míg Roli standjánál Dunai Tamás és Németh István az érdeklődök, hozzánk Pókember jött családostul:

dsc04036.JPG

Nemes Annamária, aki először jelentkezett saját kiadvánnyal, ezt nagyon menő Vampire Hunter D jelmezben tette:

dsc04060.JPG

Itt pedig az üzletünk jövőjét féltve alkut kötöttünk az ördöggel. Aki egyébként X-Embörök kitűzőt visel... hmmm... akkor lehet, hogy ő kötött alkut velünk:

dsc04050.JPG

 De más jó hír is van. Azt a bizonyos nagy közös rajzot a képregényfesztiválról sikerült megint újabb rajzolóknak bővíteni, így nemcsak Kálmán Áron, Czeitlinger Eszter, Szitha Zsófia és Fazekas-Szűcs István (azaz Szücsi) rajzaival gazdagodott, de Haui József (Hajó) tollából is rákerült többek között kölyökkorunk kedvenc ízeltlábúja is. Ezzel a két képen már összesen 48 alkotó keze munkája látható, és mivel ezeket szándékunkban áll fölhasználni a következő projektünk, az X-Embörök: Nagyon Nagy Kiadás keretein belül, ahová már Greg Seed és Csörnyei Márk is bedolgozott, kimondhatjuk, hogy a készülő új X-Embörök füzetnek már biztosan van 50 alkotója. Azért ez nem semmi, ugye?

És hátha még több is lesz, és ennek kiderítésére a legjobb alkalom a vasárnapi Hungarocomix. Ott találkozunk, vagy ha nem, akkor jelentkezünk kb. egy hónap múlva!

hc2018_banner_640x360.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr7014407404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása