A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Boldog Új Népet!

2017.01.02. 08:34 nevetőharmadik

x-2017.png

Na, Kedveseim, itt vagyunk újra!

Ezennel megnyitjuk a 2017-es évet, és már éppen csak annyira tekintünk vissza 2016-ra, hogy eláruljuk: az évzáró poszt volt a blog 175. bejegyzése. Ez ugyebár azt jelenti, hogy idén lesz majd esedékes a 200-adik, de hogy arra mit tervezünk Nektek, az még egyelőre legyen meglepetés. Amit viszont az idei tervekből már most szívesen elárulunk, az a következő:

Folytatni szándékozunk a Baromfivészt a 2. résszel (amivel a történet egyébként véget is ér, de oly módon, ami hatással lesz hőseink későbbi életére), tervezzük a blog LeXikon részlegének bővítését néhány újabb anyaggal (karakterek és legalább egy már az eddigiekben is látott csapat leírásával), és az év folyamán már komoly előkészületeket kell tennünk a majd jövőre esedékes 15 éves jubileumra is, amiről az eddig megszokott módon, hó végi helyzetjelentésekben tájékoztatjuk a rajongókat. És rengetegegyéb ötletünk van még ezeken kívül is... csak legyen rájuk kapacitás!

Mindenesetre most Boldog Új Évet Nektek, és tartsatok velünk 2017-ben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr5912090163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása