A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.08.01. 07:24 nevetőharmadik

Júliusi Helyzetjelentés

professzor_1980_kicsi.pngIsmét eltelt egy hónap, ami azt jelenti, hogy már kifelé haladunk a nyárból. És most aztán tényleg minden energiánkat – persze ami a munka és a nyaralás mellett marad – lekötik az új füzet, a Baromfivész (1. rész) munkálatai. Bár már biztosan volt róla szó, de az ismétlés, mint tudjuk, a tudás... mindegy. Szóval a történet 1979-ben játszódik, és a frissen – ami azt jelenti, hogy kb. olyan fél éve – megalakult X-Embörök csapat legelső kalandját mutatja be, ami elég szimplán indul, vagyis mindössze egy Senkiházát fenyegető kisebb lincselő tömeget kellene elhárítani, de kedvenc mutánsaink már ennek is örülnek. Aztán, mikor már Dögállatot is fegyverbe, vagy legalábbis egyenruhába szólítják, kiderül, hogy egy, a hőbörgő vidékieknél messze félelmetesebb ellenféllel kell szembeszállniuk. Illetve talán nem is csak eggyel...

Szóval, készüljetek egy, a Mágnesvas előtti időkben játszódó kalandra, amelyben a már jól ismert szereplők fiatalabb kiadásban jelennek meg. Prof például ekkor még tudott járni, és kopasz sem volt.

Örömmel jelenthetem, hogy jól haladtunk: júliusban a megrajzolt oldalak száma megduplázódott – ami nem jelentene sokat, ha pl. csak egy lett volna már kész, de szerencsére nem ez a helyzet – és már jóval kevesebb híja van a füzetnek, mint amennyi már elkészült. Hogy sokat ne lőjek le, de valamit mégis mutassak, és egyúttal a kánikula elviselésében is segítsek, itt van egy újabb panel ízelítőül a történetből, ami az X-Embörök fedőszervét és egyben főhadiszállását mutatja 1979. telén, mutáns hóemberrel.

mutkostolo_telen.jpg

Legközelebb egy hónap múlva találkozunk, és akkor majd egy másik szereplő fiatalabb verzióját mutatjuk be. Addig meg élvezzétek ki a nyarat, mert akkorra már vége is lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr988927170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása