A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2015.05.31. 17:14 nevetőharmadik

Májusi Helyzetjelentés

Az jutott eszembe, hogy ismeritek Karinthy Frigyes: Május c. novelláját? Ha esetleg nem, akkor olvassátok el, mert tényleg nagyon vicces, és elgondolkodtató is. Mindazonáltal a mi ehavi tevékenységünkhöz semmi köze. Tényleg csak a május miatt jutott eszembe. Amúgy ebben a hónapban egyszerre tartottuk meg a tavaszra eső legénységi születésnapokat, és egyúttal összekötöttük az eseményt az alkotógárda éppen soron következő, gyűjtéses alapon elkövetett, ötletszerző estjével (azaz A Pocsék Filmek Éjszakájával – ami ezúttal, nyilván a gazdagon beérkezett anyag miatt, másnap estig tartott).dscf9743.JPG Itt éppen a vászon előtt pózolunk néhányan friss (illetve kevésbé friss) X-Embörös pólóban. Merthogy, Hofi Géza szavait idézve: ...kulturális brigád is vagyunk; nagyon szeressük a kulturálisat... És ha már a kulturális tevékenységnél tartunk, az alkotógárda egyik tagja meglátogatta Eisenstadt doktor szülővárosát, Sankt Pöltent, és a következő képet hozta onnan:

dsc02975.JPG

Ami ebben a hónapban az alkotás terén történt, az leginkább lassú, de biztos haladás volt több fronton is. Egyrészt az 1986-os reprint készülget, melyben Mágnesvas első világuralomra törésének története – illetve, hogy pontosak legyünk, annak első állomása – szerepel. De közben az a döntés is megszületett, hogy az azóta már nyomtatásban is megjelent, Mágnesvas újabb világuralomra törését – illetve megint csak ennek első állomását – bemutató füzet teljes tartalma kerüljön föltöltésre. Így az első mellett a második kísérlet is bekerült a munkatervbe, és ha már erre jutottunk, úgy döntöttünk, hogy a közelgő nyári szünet alatt havonta egy-egy következő epizód is frissítésre kerül majd. Így mire – ősszel – eljutunk az ötödik rész várva-várt föltöltéséig, a többi is teljesebb formába rázódik.

Másrészt a Mutánslányok 2016 naptáron dolgoztunk, ami most már olyan jól halad, hogy nem is mutathatunk meg belőle többet, majd csak a fedélképét, hogy mégis, mit várjatok, de azt is csak amikor már az egész elkészült és nyomdába került. Az pedig még nem dőlt el, hogy az ebben debütáló új karakterekkel mikor és milyen formában ismertessünk meg benneteket, de biztosíthatlak, hogy az ő leírásaik is készülnek már.

De, hogy mégse maradjatok addig naptárlány nélkül, most íme, itt van nektek a februárban már vázlatban közölt, strandoló Bimbó színes verziója, egy régi, akkori formájában nem megvalósult naptártervből:

bimbo_strand_kicsi2.jpg

Jövő hónapban újra jelentkezünk, addig meg fogakat összeszorítani, és valahogy kibírni a nyári szünetig – már akinek van olyan! Mármint nem foga, hanem nyári szünete. Illetve azoknak is kitartást addig, akiknek esetleg nincs foga! Vagy akár egyik sem...

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr727507184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása