A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Jelenések Könyve

2015.05.01. 04:00 nevetőharmadik

jk_side_kicsi.pngMint ígértük, a Bullok-sorozat után az alábbiakban megkezdjük egy különleges jelentőségű karakter leírását, aki az évszázadok során számos nagy magyar történelmi személy alakját fölvette. És ezúton arra kérnénk mindenkit, akit ez az elv egy szemernyit is sért, hogy ne olvassa el! Mert aztán nyilván nem bírná ki hazaárulózás nélkül, mi viszont nagyon jól megvagyunk nélküle. És azt sem szeretnénk, ha bárki tudománytalansággal vagy a tények szándékos (akár rosszindulatú – nyilván a magyarság megalázását célzó) elferdítésével vádolna, ugyanis szó sincs ilyesmiről. A karakter leírásában szereplő történelmi adatok és utalások egy általunk kitalált, fantasztikus történet részét képezik, és egy pillanatig sem gondoljuk úgy, hogy ebből bármi is így történt volna a valóságban. Egyszerűen csak eljátszottunk a gondolattal – tettük ezt a tőlünk megszokott tudományos alapossággal – hogy milyen lenne egy ős-mutáns, aki különböző inkarnációiban végigélte és nem egyszer alapjaiban változtatta meg a magyar történelmet.

Ami pedig a dokumentáció közlésének epizodikusságát illeti, azt egyrészt azért találtuk ki, mert egyben nyilván nagyon hosszú, és bizony tömény lenne, ami pedig azt a veszélyt vonja maga után, hogy el sem olvassátok. Másrészt meg azért, mert az előzetes tervek szerint, 2016. május végén mutatják be a következő X-Men filmet, mely várhatóan az X-Men: Apocalypse címet viseli majd (bízunk benne, hogy a magyar címe is valami jó lesz). És úgy gondoltuk, hogy a mi Apocalypse-verziónk – Jelenések Könyve – leírását fejezetenként, vagy ha úgy tetszik inkarnációnként közöljük addig, és mire a film a mozikba kerül, készen is leszünk, és így az sem merülhet majd föl senkiben, hogy a film alapján dolgoztunk. A karaktert ugyanis a képregényes alakja nyomán terveztük, annak igen sok elemét figyelmen kívül hagyva. Nos, ennyi előzetes után jó szórakozást a legfőbb főgonosz eredetéhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr837414588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása