A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2014.08.31. 22:14 nevetőharmadik

Augusztusi Helyzetjelentés

Nos, remélem, kihasználtátok a nyarat, mert akárhogy is nézzük, véget ért. Ami azt illeti, mi is igyekeztünk kihasználni, de inkább olyasmire sikerült, mint nyaralás (ebből egy kevés) és lakásfölújítás (ebből több), és ez nem túl sok teret hagyott az alkotásnak. Azért persze haladtak az eddigi projektek, sőt megkezdtük a tárgyalásokat valami újról és izgalmasról is, de arról majd csak akkor számolunk be bővebben, ha már mutatni is tudunk belőle valamit. Annyit árulhatunk csak el jelenleg, hogy ezúttal nem képregényes dolog, de legalább olyan szórakoztató – kivéve, hogy nem lehet a klotyón olvasni. A továbbra is hivatalosan még az anyaggyűjtési fázisban tartó betyáros projektben egy látványos haladást jelent, hogy elkészült az első kép az 1869-70-ben működő X-Embörök Közbátorléti Őrségről, itt is van, de gondolom, már úgyis láttátok az ehavi Eisenstadt doktor jegyzetei közt.

Közbátorlét 1869_kicsi.png

Ezen kívül nagyszerűen halad A Kivételös X-Embörök 1986-os történetének újraírása – Gyújtogató például jelenetről-jelenetre lett egyre idiótább – és reményeink szerint hamarosan a rajzok is feszesebb tempóban készülhetnek. Ami pedig korábbi képregényeinket illeti, a terjesztés ebben a hónapban a Ruhr-vidéket is elérte, köszönjük az érdeklődést! Jövő hónapban – amikor egyébként esedékes lesz a 100. blogbejegyzés – újra jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr566653493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása