A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2014.01.31. 23:02 nevetőharmadik

Eisenstadt_regiuj_kicsi.png

Januári Helyzetjelentés

Az év első hónapját főleg a honlap idei programjának megtervezése töltötte ki, illetve az oda föltöltendő cikkek megírása. Előre kellett vele dolgozni, hogy mire publikálásra kerülnek, meglegyenek a képek is hozzájuk, de már nagyjából összeállt, hogy milyen anyagok kerülnek ki idén. Nem akarok előre elárulni sok mindent, de a Március 15-ei és Október 23-ai megemlékezések mellett, 2014-ben az őszre tervezett legnagyobb lélegzetű dokumentáció Mágnesvasról szól, az első félévre szánt pedig Baljós úrról. Ehhez a közel tíz évvel ezelőtt készült legelső képét már fölújítottuk, íme, ilyen volt és ilyen lett.

Közben továbbra is terjesztjük a Képregény kiadott epizódjait, e hónapban többek között érkezett megrendelés Kaposvárról és Portland-ből (Oregon állam) is.

A következő képregény munkálatai még csak elvi síkon kezdődtek meg. Egyelőre két főbb projekt áll előttünk, és még mindig nem sikerült eldönteni, hogy melyiknek essünk neki előbb, de az előzetes tárgyalások után azt már elárulhatom, hogy idén az X-Embörök múltja felé fordulunk. Az egyik lehetőség, hogy a régi szép időket vesszük majd elő, az X-Embörök világában Nádházy Bálint tolmácsolásában megjelent képregények "reprint"-jével, a másik pedig, hogy egészen az 1860-as évekig követjük vissza az 5. epizód során összekuszálódott Éjmászót. Ezek mellett a közelebbi képregényes tervek A Gonosz két útja kötet néhány újabb kivágott jelenetének illetve két egyéb, már több éve megírt, de azóta is várakozó rövid történetnek a megrajzolásáról szólnak. Jövő hónapban majd megírjuk, melyik jön előbb.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr965792262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása