A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Jegyzet: a kalendáriumról

2013.12.26. 12:39 nevetőharmadik

end_cover_tiny.jpgMindjárt vége az évnek, ami abból is látszik, hogy már az utolsó hónapját is leközöltük a Mutánslányok 2013 naptárnak. Reméljük, megelégedésetekre szolgált, és volt miért várni a következő hónapot. Jövőre azonban nem tudunk minden hónapot csajos naptárral indítani, mivel ezt az évet teljesen kitöltötte az ötödik epizód elkészítése, de azért aggodalomra semmi ok. 2014-re is terveztünk hóeleji frissítéseket, de hogy ezek milyen természetűek lesznek, arra januárig várnotok kell.

Addig viszont vetünk még egy utolsó pillantást a naptárra, egy jegyzet formájában, melyben kissé rávilágítunk az egyes hónapoknál elhelyezett néprajzi és popkulturális utalásokra és az egyes képek elkészítésének történetére. Jó olvasást és jó szórakozást hozzá!

És köszönjük, hogy velünk töltöttétek 2013-at is. Kellemes, meghitt és stresszmentes ünnepeket kívánunk, és találkozunk újra 2014-ben!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr805709457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása