A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Boldog Új Népet!

2019.01.02. 10:28 nevetőharmadik

Üdv ismét, induljon egy újabb vidám, és élményekben gazdag év – 2019 – az X-Embörökkel! Ahogy azt láthattátok, sikeresen lezártuk a 15 éves jubileumi visszaemlékezés-sorozatunkat, reméljük, sok kellemes percet szereztünk vele Nektek! És most ideje a jövőbe tekinteni. Szokásunkhoz híven, nem tettünk újévi fogadalmakat, mert azokat általában nem tudjuk megtartani. Tervekkel továbbra is tele vagyunk, de ettől még se időnk se energiánk nem lesz több, amit az alkotásra fordíthatnánk. Pedig ezekből pont egyre több kellene, mert a világ körülöttünk egyre kaotikusabb és nyomasztóbb, és nem úgy fest, hogy majd idén minden gond megoldódik, és egyik napról a másikra jobb lesz a hangulat, a helyzet és úgy általában az élet. De maradjunk bizakodók! Hisz tudjuk, hogy az a pohár nem félig üres, hanem teljesen tele van. Csak mivel?! Mindenesetre sikeresebb és jobb évet kívánok az alkotóknak, az olvasóknak, a rajongóknak és a támogatóknak, de még az ellendrukkereknek is (mert azért, valljuk be, nekik is szükségük lenne rá), több terv valósuljon meg, és szerezzünk egymásnak még több kellemes percet! És főleg, hogy erre ne a tavalyi év utolsó vacsorájaként gondoljunk, hanem az idei elsőre, amit még sok újabb fog követni!

utolso_vacsora_1500.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr3514528034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása