A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2017.08.10. 22:24 nevetőharmadik

Júliusi Helyzetjelentés

20504057_10211465442124140_847101799_n.jpgHelló! Üdvözlünk minden érdeklődőt, ez itt a júliusi helyzetjelentés, és rögtön bele is vágunk. Nem csináltunk semmit. Jól van, ez így nem igaz, mert igazából csináltunk. Először is, nyaraltunk, mert azt nekünk is kell. Aztán a Baromfivész 2. részén dolgoztunk egész hónapban, méghozzá olyan megfeszített tempóban, amilyenben már régen nem. És ennek meg is van az eredménye: a képregény elkészítése szépen halad. És aztán még egy nagyon fontos esemény volt, amiről mindenképpen beszámolóval tartozunk. Kedves barátunk, Köböl György meghívására részt vettünk a Jánossomorjai Városi Könyvtárban rendezett 3. Képregény Küldetésen, méghozzá – és aki nem szeret minket, vagy amit csinálunk, az most köpjön – sztárvendég. Az eseményről természetesen csak szuperlatívuszokban beszélhetünk... illetve, éppen komparatívuszokban is... és mivel akad egy-két nyelvész az alkotógárdában, ha összerakjuk, amit annak idején tanultunk, akkor talán még 30-40 különböző "-ívuszban" is, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy szenzációs közönségünk volt: a legkisebbektől a legnagyobbakig, egytől egyig mindenki örült nekünk, és kíváncsi volt a mondanivalónkra. És a gyerekek is olyan kérdéseket tettek föl, a képregények készítésével, illetve a már olvasható epizódok tartalmával kapcsolatban, hogy ennyire intelligenseket ritkán hallunk. Aztán a végén úgy jöttek oda dedikáltatni meg közös fényképeket készíteni, mintha nem is tudom, kik lennénk. Rekreáltuk a Gonosz Két Útja kötet borítóképét, és a városban még a Baromfivész 1. részében szereplő traktort is megtaláltuk. Hihetetlen jó volt. És mindehhez csak át kellett utaznunk az ország másik végébe. Bár idehaza is így örülnének nekünk! Köszönjük szépen a vendéglátást, a remek napot és az élményeket!

Ami pedig a következő hónapot illeti, akkor is folytatjuk a nyaralást is és a képregényen való munkát is, és majd a végén újra beszámolunk. Addig is mindenkinek élményekben gazdag nyarat és jó pihenést!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr6412734030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása