A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.12.31. 16:12 nevetőharmadik

Decemberi és gyakorlatilag éves Helyzetjelentés

xkcs1_cimlap_1200.png


dsc01563.JPGHát akkor, azt hiszem, ennyi volt idénre. 2016 sokak szemében roppant szomorú, gyásszal teli év volt, és ezt mi is sokszor éreztük hasonlóképpen. De most mégsem erre koncentrálunk, mint ahogy egész évben is próbáltuk inkább az alkotómunkát előtérbe helyezni. Ennek aztán meg is lett az eredménye, egy az eddigieknél nagyobb (alakú és terjedelmű) füzetet sikerült idén kihoznunk, mely a Hungarocomix 2016-on debütált. Ez volt a régóta várt X-Embörök: A Kezdőcsapat – Baromfivész c. kalandjának 1. része, illetve a füzetben helyt kapott még egy már sok éve tervezett, és most az 56-os emlékévre időzített különszám, melynek címe Prológus. Ebből most fogadjatok szeretettel két exkluzív képet, melyek egy egészen más hangulatot tükröznek, mint a kész füzet, mert a folyamat egy olyan pillanatát mutatják, ami még messze volt a késztől.

m56_1.jpg

m56_2.jpg

dsc01561.JPGA Hungarocomixról még annyit, hogy sok volt az érdeklődő, jó volt a hangulat, és az X-Embörök standjánál is folyamatos volt a sor, sőt volt, hogy két sor is tolakodott előttünk (általában a két szomszéd standé). És még ez sem minden, mert egy rövid időre benézett alkotótársunk, az egyetlen és eredeti Mágnesvas is (civilben, persze). Köszönjük mindenkinek!

Ezen kívül hozzátartozik az éves mérleghez, hogy akármennyire is lekötött az új füzet, a blogon is folyamatos volt az aktivitás: végigvittük a Jelenések Könyvéről szóló monstre-dokumentációt, és folyamatosan töltöttük föl a naptárban szereplő lányok rövid leírását is, így decemberben fölkerült a LeXikon szekció 70. karakter-leírása. Jövőre jönnek még újabbak is. Illetve, ami még várható 2017-ben: folytatjuk a munkát a Baromfivész 2. részén (merthogy az 1. rész nyomdába kerülése után már rögtön meg is kezdtük), és a 15 éves jubileumunkra készül(get)ő Nagyon Nagy Kiadáson is, ami viszont még odébb van (értsd: majd máskor árulunk el róla többet). Köszönjük, hogy egy újabb évet töltöttetek velünk, jó mulatást a Szilveszterhez és majd jövőre is Jó Szórakozást!

Sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr1812086349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása