A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.10.31. 21:12 nevetőharmadik

Októberi Helyzetjelentés

Megint itt vagyunk, és örömmel jelenthetem, hogy az elmúlt hónap folyamán nagyon jól haladtunk. Sőt, már szinte készen van a Baromfivész első része, már csak egy-két apró utolsó simítás van hátra. Ezzel kapcsolatban mutatunk is mindjárt valamit. Emlékeztek rá, hogy két hónapja a kék háttérről ejtettünk néhány szót, és megmutattunk néhány panelt, ahol ezt használtuk? Nem?! Na, akkor most megmutatjuk ugyanezt újra, de már a kék háttér helyére bevágott kész képpel, amiért kiváló vendégművészünknek, Vadas Máténak tartozunk köszönettel, aki minden várakozásunkat fölülmúló munkát végzett. Íme hát Egyszi a VAD HORTOBÁGY képregénnyel, amiből majd a kész füzetben – szintén Máté jóvoltából – ennél többet is láthattok.

_xkcs1_02.jpg

És hogy ezen kívül mit várjatok a Baromfivésztől? Nos, győződjetek meg róla magatok, ugyanis végre elkészült a füzet "trélere", amit most nagy örömmel be is mutatunk. Íme:

trailer_1b_1000.jpg

De ezzel még mindig nem fogytunk ki a jó hírekből! Mint azt nemrég jelentettük, a Baromfivész első része mellett egy különszámmal is készülünk, ami a maga nemében szintén első X-Embörök-történet. Ahogy ugyanis az évek során fölgyülemlett anyagok közt kutattunk, arra kellett rájönnünk, hogy ez a néhány oldalas kis storyboard a legrégebbi X-Embörök képregény, amit valaha papírra vetettünk. De most, több mint tíz év várakozás után a storyboard alapján már készül a rendes méretű képregény, és hamarosan már láthatjátok is, de hogy milyen formában, azt majd csak legközelebb árulom el.

Addig is minden JÓt és hamarosan újra jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr9111918791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása