A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.05.31. 21:07 nevetőharmadik

Májusi Helyzetjelentés

Megint eltelt egy hónap, és sokkal több minden volt benne, mint általában, így közben sokkal kevesebb mindennel haladtunk, mint terveztük. De azért haladtunk több fronton is, és még nagyokat fesztiváloztunk is. Kezdjük talán ezekkel:

Az első a 4. SzegedInk tetováló és zenei fesztivál volt a Rongy kocsmában, ahol idén először képregényes kivonulásra is sor került. A standon az X-Embörök a szintén helyi Árnyvadász illetve Bloodlust képregényekkel osztoztak. A hangulat jó volt, az érdeklődés meg nem várt mértékű, szóval köszönjük a lehetőséget, és reméljük, hogy jövőre még több képregényes lesz jelen!

dsc03637_resize.JPG

Még ugyanazon a hétvégén került sor a 12. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra a Dürer kertben, és ott aztán több képregényes volt jelen. Meg rajongók, meg szakértők, régi ismerősök és újak, tömegével. Nagyon jó volt a hangulat, és mint azt a mellékelt ábra is mutatja, az X-Embörök standjánál prominens vendégek is megfordultak.

dsc03670_resize.JPG

dsc03665_resize.JPG

dsc03673_resize.JPG

A következő héten pedig egy erdélyi csoportot láttunk vendégül Szegeden, és a Barótról érkezett diákok mind hamisítatlan szegedi X-Embörök szuvenírekkel térhettek haza.

13231177_974742392572935_513043686_n.jpg

Moziban is voltunk májusban, és megnéztük közösen az X-Men: Apokalipszis c. filmet, ami messze nem volt annyira rossz, mint azt a mindenhonnan fröcsögő kritikák állítják, de az is igaz, bizonyos szinten még az X-Men: Az ellenállás vége c. sokat kritizált előző harmadik részt is sikerült alulmúlnia. Több sírás volt benne (10, megszámoltuk), mint ahány igazán eltalált karakter (0, ezt is megszámoltuk, bár lényegesen egyszerűbb dolgunk volt), ami szomorú. De közben az Apocalypse figuráját szerepeltető képregényeknél meg nem volt rosszabb, és nem voltak benne az ember-mutáns konfliktus olyan fontos szereplői, mint földönkívüliek, időutazók, földönkívüliek, a Fantasztikus Négyes illetve földönkívüliek, akiket ezekből a sztorikból még nem nagyon sikerült kihagyni.

Közben egy kicsit haladtunk a Baromfivész első részével, és sikerült végre lekerekíteni a Nagyon Nagy Kiadás cselekményét, amiben egy eddig sosem látott új főgonosz szerepel majd, de a klasszikus X-Embörök ellenfelek némelyike is kap egy-egy kisebb szerepet. És az egésznek egyáltalán nem ez lesz a lényege, de hogy mi, azt most még nem áruljuk el.

Ellenben most, hogy befejeztük Jelenések Könyve 13 hónapon át föltöltött, maratoni leírását, nem nagy örömmel bár, de nyári szünetet hirdetünk. A következő hónapok során megpróbáljuk minden időnket és energiánkat a készülő új füzetünknek szentelni, és majd erről a hóvégi helyzetjelentésekben be is számolunk. Illetve az eddigiekhez hasonlóan lesz hónapindító naptár is, de ezen kívül más posztra őszig ne nagyon számítsatok, hacsak nem lesz valami rendkívüli esemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr318765336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása