A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.03.31. 21:53 nevetőharmadik

Márciusi Helyzetjelentés 

Na igen, ez most nyilván szerényebb lesz, mint a múlt havi. Szóval figyelem: dolgoztunk a következő képregényen. Ennyi.

kossuth_plusz_kicsi.pngIlletve... emlékeztek arra a Simpson család epizódra, ami Lisa kedvenc babájáról szólt? Kiadják belőle a beszélő verziót, és Lisa teljesen elképed, hogy Malibu Stacy csupa szexista ostobaságot fecseg. Szóval, abban a részben van egy jelenet, amikor végre piacra kerül egy jobb és tartalmasabb mondanivalójú baba, mire kiadják Malibu Stacy-t gyakorlatilag változatlanul, DE új kalappal. Valami ilyesmi történt ebben a hónapban Jelenések Könyve Kossuth Lajos inkarnációjával. A vonulós képét, ami a többi inkarnációjáéval egy kaptafára készült, már közzétettük 2014-ben a Turulok és Sárkányok c. március 15-ei ünnepi cikkünkben (Ebből is látszik, hogy ez a hosszú-hosszú dokumentáció milyen régóta készül már. Nos nem, igazából még sokkal régebb óta.) Mindenestre most jött el a Kossuth kép sora, de nem akartuk, hogy változatlan formában kapjátok meg újra, ezért kapott egy új kalapot. Meg néhány kokárdát.

dsc01420_kicsi.jpgEzen kívül egy remek útiélményt is megosztunk veletek: az alkotógárda egyik tagja Csehországba látogatott, és onnan hozott egy fotót – a morvaországi Znojmo városában álló Szt. Miklós templom (Kostel svatého Mikuláše) "világuralmi" szószékéről – mely egy szónokló Mágnesvasért kiáltott.

Ami pedig a szépen haladó új füzetünket illeti, annyit már tudtok, hogy 1979-ben játszódik majd, és a pályakezdő X-Embörök első kalandját dolgozza föl, mely egy Senkiházát fenyegető lincselő tömeggel kezdődik, és aztán új irányt vesz. Az ezt bevezető történetszál jelenetein dolgoztunk ebben a hónapban. És mivel arról volt szó, hogy szép lassan csöpögtetjük az információt, hát most eláruljuk, hogy ezekben a jelenetekben a fővárosi Bullokok némelyike is megjelenik, köztük több régi ismerős az Éjmászó kiszállt?-ból, de olyan is, akit még nem láthattatok, és még egy leendő X-Embör is, aki ezt persze itt még nem is sejti. Remélem, Ti is úgy várjátok már, mint mi!

 

Legközelebb pedig itt találkozunk:

12806131_914601855324642_5563841868269385143_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr208549840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása