A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Jelenések Könyve VIII. rész

2015.12.06. 20:05 nevetőharmadik

Itt van a Mikulás napja, és nézzétek csak, mit hozott nektek a kedves öreg...! Hát a Jelenések Könyve leírás-sorozat következő részét!

mikulaskonyve.png

Idén még egyszer utoljára elmerülhetünk "a magyar trónok harca" beteges világában sorozatunk következő részében, melyben a mutáns fő-főgonosz a Fekete Turul alakját ölti, még ha csak egy rövid időre is. Hunyadi János következik, kinek emlékét a déli harangszó őrzi, még ha nem is úgy, ahogy gondoljuk. És, ne feledjétek, jövőre folytatjuk Jelenések Könyve történetét, míg el nem jutunk a végkifejlethez, amely után hamarosan azt is meglátjuk, hogy milyen filmes Apokalipszist kapunk az X-Men: Apocalypse c. filmben, amit egyesek közülünk még a Polgárháborúnál ill. Superman és Batman közös filmjénél is jobban várnak. Sőt, hogy durvát mondjak, még olyan is akad az alkotógárdában, aki az új Star Warsnál is jobban várja. Na, de mindegy, jó szórakozást Hunyadi János kalandjaihoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr988143872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása