A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2015.08.31. 22:54 nevetőharmadik

Augusztusi Helyzetjelentés

Éééééés ennyi volt! Mármint a nyár. Augusztus utolsó óráiban vagyunk, és csak azon gondolkodom, hogy mikor és mivel telt el ilyen gyorsan. De, gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Mindenesetre jelentenivaló éppen van, még ha nem is jó minden hír.

Kezdjük is rögtön a rossz hírekkel! Mint azt nyilván észrevettétek, a képregény füzetek-frissítése nem a tervezett ütemben haladt a nyáron. Ennek egyik oka a nyaralás volt, ami jó, a másik pedig az augusztusi viharok okozta kár, ami kevésbé jó, viszont mindkettő egyaránt alaposan visszavetett. De aggodalomra semmi ok, egyelőre semmi nem veszett el pótolhatatlanul, az ígért föltöltés folytatódik, mindössze némi késedelemmel.

Ugyanezek természetesen a naptár haladását is hátráltatták, de így is eléggé jól áll már ahhoz, hogy – ha semmi komolyabb nem jön közbe – ősszel, a Szegedi Képregényfesztiválon már láthassátok.

Ami pedig az egyéb frontokon való haladást illeti, erről örömmel számolunk be alábbi képriportunkkal!

dsc04334.JPG

Rögtön itt van egy találkozó a hónap elejéről, Pilcz Roland barátunkkal, ahol a tárgyalások fő témája – mármint a Star Wars filmek mellett – Kalyber Joe és az X-Embörök kölcsönös vendégszerepeltetése volt. Erről több részletet egyelőre nem áll módunkban elárulni, de majd úgyis észre fogjátok venni.

Azután egy, a képregény terjesztésével kapcsolatos jó hír, hogy bizony külföldön is hódítanak az X-Embörök, íme egy rajongó Németországból:

dsc05986.JPG

És még mindig nincs vége a jó híreknek. Éppen egy évvel ezelőtt szerepelt egy apró utalás a Helyzetjelentésben egy készülő X-Embörök projektről, amit nem lehet ugyan a klotyón olvasni, de mégis szórakoztató. Nos, mivel az eltelt év alatt annyit haladt a dolog, hogy már-már formát is öltött, itt az ideje, hogy véget vessünk a találgatásnak, és eláruljuk, miről is van szó. A szóban forgó újdonság egy X-Embörök társasjáték, de nem csak egy amolyan egy-körből-kimaradsz-típusú kockadobálós, hanem egy annál jóval komplexebb, amelyben – harcok, egymás akadályozása, rosszul működő képességek és számos egyéb zavaró tényező dacára – mutáns csapatokat (pl. az X-Emböröket vagy a Testvériséget) irányítva a mutánsok befolyását kell erősíteni Magyarországon. A napokban összeült az alkotógárda, hogy az utolsó simításokat is elvégezze a szabályrendszeren, a projekt irányítója, Jakócs Gergely barátunk (a képen háttal) irányításával. Az első benyomás az volt, hogy nagyon izgalmas és vicces lesz, de majd az alfa- illetve béta-tesztelés – melyekről szintén igyekszünk beszámolni – megmutatja.

dsc06106.JPG

És végezetül, csak, hogy az alkotási folyamatok mellett legalább egynek az eredményéről is legyen itt kép, íme egy – amúgy NatGeo-gyanús – amit egyik alkotótársunk hozott a Veszprémi Állatkertből.

dsc04515.JPG

Szeptemberben újra jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr777749662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása