A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2015.01.31. 22:24 nevetőharmadik

Januári helyzetjelentés

Már eltelt egy hónap 2015-ből! De most komolyan, még alig javítottuk ki a decemberi technikai leállás okait, és már itt a hó végi helyzetjelentés ideje. Na nézzük, mire jutottunk eddig az idén!

ponyva01_00_kicsi.jpgElőször is, elkészült a leendő Baljós úr ponyvakalandja, az Eisenstadt doktor és a Baziliszkusz átka, illetve még hátra van néhány utolsó simítás – leginkább a jegyzetek terén – de jövő hónapban elméletileg már olvashatjátok az utolsó fejezetet. Ha a jövőben is szeretnétek még hasonlót olvasni, írjátok meg a Facebookon!

Aztán, ami az idei képregényes projekteket illeti, gyakorlatilag a tavalyiakat fogjuk folytatni, vagyis majd az X-Embörök 1986-os kalandjának reprintje, A Gonosz két útja további kivágott jelenetei illetve az összekuszált Éjmászó XIX. századi kalandja vannak a teendő-lista elején. Ez utóbbi még mindig erősen az anyaggyűjtés fázisában van, és még nem teljesen alakult ki a történet fő-főgonoszának figurája sem, így ez most kissé odázza a vizuális munka megkezdését. A sztori ellenben már szinte teljesen összeállt, és az Eisenstadt doktor és a Baziliszkusz átkában már az öreg ebember vissza is utalt az ekkor történtekre. Szóval ezzel kapcsolatban mindenkit türelemre intünk, jön majd ez is. Valamikor.

Persze a teendő-lista tavaly is hirtelen változott, amikor fölmerült az igény egy Szeged városállamról szóló rövid X-Embörök történetre. Ezt sem felejtettük ám el, idei terveink közt szerepel, hogy a honlapra kikerül ennek színes változata is.

X05_c_1000.jpgAmi pedig a nem képregényes dolgokat illeti, minden fronton vannak nagy tervek, de egyikről sem akarok túl sokat elárulni. A honlap anyagai, reményeink szerint, zavartalanul bővülnek majd idén is. A hó eleji dokumentációk és a hó végi helyzetjelentések mindenképpen tervbe vannak véve. Idénre tervezzük továbbá az ötödik epizód, az eddig csak nyomtatott változatban olvasható X-Embörök kontra X-Embörök publikálást és még ezen kívül is ezt-azt. Na, majd meglátjátok.

És még egy fontos hír!

Idén a képregény mellett – remélem az időnk úgy fogja engedni, hogy az a "mellett" ne megint "helyett" legyen – egy másfajta kiadványt is tervezünk, ami már halad is a megvalósulás felé. Nem áruljuk el azonban azt sem, hogy ez mi lesz, de mellékelünk egy – talán – sokat sejtető képet. Na, mit gondoltok, mi készül? Az ötleteket várjuk a Facebookon, és a helyes megfejtést beküldők számíthatnak jutalomra.

promo_2016b_560.png

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr617128417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása