A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2014.07.31. 17:24 nevetőharmadik

Egyszi_es_Bekaember_1_res.jpgÜdvözlet a szokásos havi helyzetjelentés olvasóinak! Mivel a nyaralás ideje van itt, így az alkotógárda is meglehetősen szétszéledt ebben a hónapban, és ki-ki más-más projekttel vagy ugyanannak más-más részletével haladt. Persze csak amennyire az egyéb elfoglaltságok engedték – mondjuk úgy, hogy nem véletlenül szokott a honlapon is nyári szünet lenni – ami miatt így a szokotthoz képest kevesebb a jelentenivaló.

Remekül halad az Eisenstadt doktor és a Baziliszkusz átka, már az októberi fejezeten is csak az utolsó simítások vannak hátra, és még némi munka a jegyzetekkel, a novemberi fejezetben pedig előreláthatóan a történet végére érünk.

Közben lezajlott egy nagyobb szabású iratrendezés is, mind a papíron, mind a virtuálisan archivált anyagok között, melynek célja az első kötet, A Gonosz két útja teljes lekerekítése volt. A terjedelmi okok miatt még az alkotás korábbi fázisában kivágott (azaz nem kifestett, kihúzott, megrajzolt, fölvázolt vagy akár csak képre bontott) jelenetek és jelenettöredékek rendezése egyelőre ott tart, hogy a teljes kötetben 152 oldalnyi képregénynek kellett volna szerepelni. Ebből ugyebár 137 oldal került eddig közlésre a honlapon és nyomtatott formában összesen. X_1_kotet_a_gonosz_ket_utja.jpgEz ötször 24 oldal az öt füzetben, kétszer nyolc a különszámokban és a negyedik füzetben volt egy plusz oldal is, ami eredetileg az ötödik rész elején szerepelt volna, de oda nem fért be. Hogy a fönnmaradó 15 oldalt mikor és milyen formában láthatjátok, az még egyelőre vita tárgyát képezi – több lehetőség és még több ötlet van rá – de azt elárulom, hogy ezek nagy része a Kismartoni Otthonban játszódik, és a Regiment és Gyújtogató körül kialakult zűrzavarra ad magyarázatot, illetve szöveges szerepet kap benne egy-két olyan karakter is, aki a "megvágott" verzióban csak utalásokban szerepelt.

Közben továbbra is haladnak a megkezdett projektek, de jelenleg nem olyan fázisban vannak, amiből bármit is most lenne érdemes megmutatni. De talán majd legközelebb! Addig is használjátok ki a nyarat!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr486562813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása