A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2019.02.06. 09:51 nevetőharmadik

Januári Helyzetjelentés

Hát, egyelőre nem indult sokkal vidámabban ez az év sem, mint az előző*. Főleg az influenza-szezont nyögjük, de azért már megmutatkozott valami az idei főbb irányvonalakból. Mielőtt azonban erre rátérnénk, még egy kicsit visszakanyarodunk a tavalyi projektünkhöz, a Baromfivész 2. részéhez, mely a kiadással lezárult ugyan, de mégis... mondjuk úgy, mutat még életjeleket. Az egyik nagyszerű alternatív borító alkotója, az ezzel az X-Némbör címet is kiérdemlő Kasza Magdi küldött ugyanis nekünk egy újabb grafikát. Azzal, hogy az egymással viaskodó szörnyeteg-baromfiak megrajzolása annyira nem az ő stílusa, hogy kénytelen volt a dolgot még egyszer képbe önteni, ezúttal sokkal inkább a saját stílusában. És ez az:

pava_pulyka_kicsi.jpg

Mi imádtuk, úgyhogy meg kellett osztanunk Veletek is.

És ez még nem minden. Hiszen megvan idénre már a fő-projektünk is, az X-Embörök: Nagyon Nagy kiadás, ami a tervek szerint minden eddiginél... nos, nagyobb lesz. Már egy párszor megmutattuk belőle a számos vendégművész közreműködésével készülő Szegedi Képregényfesztivál-jelenet képeit, ahogy egyre több alkotó tette hozzá a maga részét. És itt az ideje, hogy megint megmutassuk, hogyan is állunk vele. Most éppen így:

konyvtar.png

De még ez sem minden. A Nagyon Nagy kiadás  terveiben egy extra is szerepel, ami tulajdonképpen szintén maga a Nagyon Nagy kiadás, de egy másik verzióban, méghozzá Az Eredeti, még jóval kisebb Nagyon Nagy kiadás formájában, ahol gyakorlatilag fogtuk a történet legelső vázlatát, és igyekeztünk olyan keveset változtatni rajta, amennyire csak lehetett. Már említettük a dolgot legutóbb, csak akkor elhallgattuk a projekt rajzolójának kilétét. Mivel ennyire rendhagyó dologról van szó, azt találtuk ki, hogy a vizualitása is más legyen, ezért egy nagyon tehetséges vendégművészt kértünk föl a képregény megrajzolására, aki nem más, mint Juhász Ernő! A föntebb látható nagy közös képen a mennyezetről kísértetként figyelő, egyszemű kaijut alkotta, és a Baromfivész 2. rész egyik alternatív borítója is az ő keze munkáját dicséri, és most bemutatjuk néhány vázlatát a készülő képregény szereplőiről. Íme Mágnesvas, a Prof, illetve Torkosborz és Éjmászó:

 

Van ám még ott, ahonnan ez jött! De egyrészt hagyni kell valamit a következő hónapra is, másrészt meg a többi karakter némi magyarázatra szorul, és azt is majd a legközelebbi helyzetjelentésben ejtjük meg. Tehát viszlát egy hónap múlva!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr1014610846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása