A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2015.04.30. 07:37 nevetőharmadik

dscf9315_kicsi.jpgÁprilisi Helyzetjelentés

Megint eltelt egy hónap, és bizony már megint sokkal hamarabb, mint számítottunk rá. Pedig van naptárunk, és ha minden jól megy jövőre újra lesz hivatalos X-Embörök naptárunk is. Az első vázlatot már be is mutattuk belőle múlt hónapban egy előadáson, és ebben a hónapban egy újabb apróságot szivárogtattunk ki belőle. Ezúttal a Szegedi Képregénybörzén, ahol az idén a tavalyihoz képest is nagy kedvezménnyel árusítottuk füzeteinket. Itt van erről egy kép is, az ezúttal szokatlanul nagy számban megjelent alkotógárdáról. A szemfülesek már ott kiszúrhatták, és most ti is láthatjátok az árlistán a prof képét, amelynek egy változata majd a visszafogott ajánlás lesz a naptáron, Mágnesvas legutóbbi, ütős marketing-stratégiája helyett. És amíg nem szólunk, ezek az árak érvényesek.

arlista_2_kicsi.jpg

A börzén kívül is eléggé elfoglaltak voltunk. Nagy erőkkel készültünk az új hónapindító leírás-sorozatra, amivel egyrészt újabb és minden eddiginél mélyebb betekintést nyújtunk az X-Embörök világának alternatív történelmébe. Másrészt némiképp kitöltjük a várakozási időt az új X-Men filmig, ha úgy tetszik már előre földolgozva az abban látottak egy részét. Harmadrészt pedig minden bizonnyal számos ellenséget is szerzünk majd vele magunknak. Várjátok már, ugye?!

preview_kicsi.jpgEzen kívül meg az 1986-os retro-X-Embörökön dolgoztunk sokat, sőt a hónap fő cikkével, Margit bővített leírásával is már erre készültünk, itt ugyanis már láthattatok egy kis ízelítőt a Kivételös X-Embörök képi megjelenítéséből. Azt egyelőre nem áruljuk el, hogy mikor olvashatjátok végre Mágnesvas és az X-Embörök első összecsapásának történetét, mint ahogy azt sem, hogy milyen formában, de búcsúzóul itt van egy újabb kis ízelítő a reprintből.

Hamarosan újra jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr357414530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása