A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2014.11.30. 20:54 nevetőharmadik

Novemberi Helyzetjelentés

Hihetetlen, hogy szalad az idő! Legutóbb még a 6. Szegedi Képregényfesztiválra készültünk, most meg már túl is vagyunk rajta. Egy beszámolót már kaptatok is Pusztai Dani tollából, de azért a szokásos helyzetjelentésben is meg kell emlékeznünk róla.

A veterán rajongókon kívül is számos vásárló és érdeklődő kereste föl az X-Embörök standját, és akinek ez sem volt elég, azok még egy beszélgetést is hallhattak az X-Embörökről Kiss Katával és az alkotógárda egészen nagy számban jelen lévő tagjaival. Itt a Facebook-on föltettek mellett sok egyéb kérdés is megválaszolásra került az amerikai álom magyar valóságba ültetéséről, a szuperhősök jelenlétének hazai szükségességéről és arról, hogy egyáltalán mi ez az egész. Erről egy cikket is olvashattok a szegedma.hu oldalon.

kiss kata2.jpg

A standnál pedig, aki egy teljes sorozat X-Embörök képregényt vásárolt, az még közös fotót is készíttethetett magáról a gonosz Mágnesvassal (akit ismét Berkecz Zoltán barátunk keltett életre, köszönet érte): íme Pázmány Péter illetve egy nagyobb alkotói/rajongói csapat világuralkodós pózolása kedvenc főgonoszunkkal.

bonuszfoto.jpgcsoportkep.jpg

nbszv.jpgAmi a Nero Blanco Comix Szeged független városállam c. füzetét illeti, Dani már sok mindent elárult róla, és a benne megjelent rövid X-Embörök történetet hamarosan a honlapon is olvashatjátok.

A füzetről bővebben itt!

 

 

 

 

 

És még rajzos feladatunk is volt: idén közmondásokat illusztráltuk O' Nagy Gábor nyelvész születésének 100. évfordulója apropóján (annak idején ezeket ő gyűjtötte). Mi a kinyomtatott válogatásból a "Mindenki olyan kalappal köszön, amilyen van neki."-mondást választottuk, és Zalán a Testvériséget vázolta föl, jellegzetes fejfedőikkel. Mágnesvas vödre és Gyújtogató kendője evidens volt, Titokzat barett-sapkája az 1956-os eseményekben játszott szerepére utal, míg Békaember és Fűrészfog fejfedői a farsangi jelmezeik részét alkották a Mutánslányok 2013 c. hivatalos X-Embörök Naptárban (Mágnesvas ajánlásával).

kalapemeles.jpg

Mindemellett azonban, sajnos, nem maradt időnk és energiánk az Eisenstadt doktoros ponyva következő epizódjának elkészítésére, és mivel félkészen mégsem adhatjuk közre, így erre még egy kicsit várni kell. De ne aggódjatok, nem hagyjuk félbe!

Idei utolsó helyzetjelentésünkre pedig majd egy hónap múlva számítsatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr196946417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása