A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Bréking: Utolsó poszt!

2017.04.01. 03:10 nevetőharmadik

Minden eddigi tervünk változott, ugyanis olyan ajánlatot kaptunk, amire nem tudtunk nemet mondani: az X-Emböröket a teljes világukkal és minden elkészült vagy töredékes sztorijukkal együtt eladtuk a Disney-nek... el se árulom, hogy mennyiért. De az már forintban is elég lett volna, azok meg csak a dollárt ismerik.

Szóval most elköszönünk, és ha legközelebb hallotok kedvenc (anti)hőseitekről és (anti)antihőseitekről, akkor azt már nem tőlünk, hanem új gazdáiktól fogjátok. Ha pedig rólunk hallotok legközelebb, akkor valószínűleg valami trópusi adóparadicsomból jelentkezünk, ahol masszív nemdolgozással töltjük hátralévő gazdag napjainkat. Örülünk, hogy velünk tartottatok, köszönjük a lelkesedést és a támogatást, és ha ezután nem írtok, azt is megértjük. Ha meg mégis, akkor biztosak lehettek benne, hogy annyi nemdolgozás mellett is szakítunk rá időt, hogy ne válaszoljunk.

De, hogy ne érezzétek úgy, hogy nem is akarjuk elvarrni a szálakat, itt van néhány szpojler, amin rágódhattok, de aminek a sztorijáról így majd minden bizonnyal lemaradtok:

  1. Békaember és Xavér prof valójában a születésükkor elszakított hármas ikrek, ráadásul Torkosborz és a vak jövendőmondó Madame Gyöngyvér fiai, és miután ezt megtudják, harmadik fivérük keresésére indulnak.
  2. Banya fölmutálja az ürülékkel dobáló cirkuszi csimpánzt, Edömért, akiből ezt követően az egyik vidéki Bullok-csapat agyjárója lesz.
  3. Fűrészfog igazából Torkosborz bátyja, Hevesi Győző, és már a Mohácsi csatában vállvetve harcoltak. És utána is mindig, csak 1848-ban Dögkút kis híján megölte Fűrészfogat, mire Jelenések Könyve sztázisba helyezte, és megváltoztatta az emlékeiket.
  4. Egyszemű Óriás feleségül veszi Szürke Janka Baljós úr által létrehozott klónját, és három gyermekük is lesz, akik a jövőben mind az X-Embörök csapatát erősítik.
  5. A gonosz Opula a jövőben a Bullokjait az emberek ellen fordítja, és busók illetve a Mutánsijesztők segítségével kiírtja a közönséges embereket Szlovéniából és Horvátországból, majd ezt a területet királynőként uralja évtizedeken keresztül.
  6. Miután Regiment öngyilkos lesz, a továbbélő kilencszeresen hasadt tudata válik az új Homály Vajdává, aki egy olyan X-Embörök csapattal küzd meg, ami meg csak Regiment különböző személyiségeit külön testben viselő klónjaiból áll.
  7. Bimbó megvakul, Titokzat megsüketül, Gyújtogató pedig megbénul egy katasztrofális kimenetelű Mutáns Büszkeség Napján.
  8. Egy történetben Éjmászót fölszentelik, hogy pópaként szolgálja a pravoszláv egyházat.
  9. Békaember egy bulin alaposan berúgva megcsalja Margitot Zuhéval, aki ebből a kapcsolatból egy fiút szül, aki fölnőve Békaeső néven az egyik legfontosabb X-embör lesz.
  10. Torkosborznak és Érvágásnak meg van egy közös leánygyermeke, akit nevelői Nercédesznek neveztek el. Gondolom, ebből kitaláljátok, melyik menyétfélére hasonlít.
  11. Békaember és Prof rátalálnak elveszett ikerfivérükre, aki nem más, mint SatuPadre, aki valójában végig mutáns volt, és akaratlagosan bármikor gumicsónakká vagy hólapáttá tudott változni.
  12. És végül, a harmadik Mutánslányok Naptárban, bár a cím nem ezt sugallja, rajongói nyomásra a férfi karakterek szerepeltek volna.

És még mennyi-mennyi ötletünk volt, amiből így már nem lesz semmi... de most már nem ezen kell gondolkodnunk, hanem csak azon, hogy Maldív szigetekre vagy Arubába költözzünk inkább. És egyelőre Molokain... mármint nem, mert az a lepratelepes... Oahun gondolkodunk. Viszlát!

Üdvözlettel: az X-Embörök egykori alkotógárdája

dscf9741.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr4612392839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása