A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2016.08.31. 21:32 nevetőharmadik

Augusztusi Helyzetjelentés 

Sziasztok! Véget ér lassan az augusztus is, ami – a nyári szünet kifogytával és a javítóvizsgák vidám hetével együtt – a 2015/2016-os tanév végét is jelenti. Az elmúlt hónap során a nyár korábbi feladatát folytatva a Baromfivész (1. rész) c. új füzetünkre koncentráltuk minden időnket és energiánkat, és azt kell mondanom, nem is hiába. Dobpergés. Ugyanis néhány nappal ezelőtt végre az utolsó oldal vázlata is elkészült! Persze ez nem jelenti azt, hogy a füzet máris készen áll a nyomdára, hiszen van még hátra bőven kihúzás, kifestés, szövegezés és még számos egyéb utómunkálat, de akkor is örömteli hír, hogy a nagy munka egy újabb fontos állomását elértük.

fureszfog_bio1_cimer.pngJa, és ahogy legutóbb ígértem, itt van a füzet egy újabb fiatal szereplője: Fűrészfog, aki az X-Embörök alapító-tagja volt – meg majd később a Testvériségé is – és saját, keserű tapasztalatai miatt is vetette bele magát a mutánsok sérelmére elkövetett lincselések megfékezésébe. Hisz mikor a Prof rátalált, őt is éppen téglagyári munkások akarták meglincselni, mert farkasembernek tartották. Ha erről bővebben szeretnétek olvasni, Fűrészfog dokumentációjában érdemes utánanézni az esetnek.

És akkor még illene valamit mutatni az új füzetből, nem? Nos, legyen talán egy kis technikai érdekesség. Ahogy a filmekben is kék hátteret használnak, amit aztán utólag töltenek ki, úgy valami hasonlónk nekünk is van.

Íme:

xkcs1_02_blue_screen.jpg

A kerettörténetben szerepet játszik egy képregény, ami a legelső X-Embör-kalandja elmondására készteti Egyszit. Ennek megalkotására egy nagyon jónevű vendégművészt kértünk föl – kilétéhez egy nyereményjátékot is kötöttünk olyan fél éve, amire azonban nem érkezett helyes megfejtés – de közben a panelok többi része úgy készült, mint az összes többi. A vendég-alkotás helyét pedig kihagytuk, és egy már messziről is föltűnő, filmes kék háttérrel jeleztük magunknak, hogy ha majd megérkezik, akkor azt oda be kell illeszteni.

Na, ennyit szántam mostanra. A mi nyári szünetünknek is hivatalosan vége, de ez sajnos, nem biztos, hogy a blog posztjainak újabb megsűrűsödését jelenti, mert bár az új füzet célegyenesben van, de azért nagyon sok még vele a munka. Hamarosan újra jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr2511666974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása