A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.01.31. 21:17 nevetőharmadik

Januári Helyzetjelentés

x-movieposter.jpgNa, gyerekek, végre vége ennek a hónapnak! Az az őszinte igazság, hogy ilyen szar hónapot már régen zártunk, mint amilyen ez volt. Volt benne minden, ami nem kellett volna, költözés,  munkahelyi és egészségügyi gondok, halálesetek, és tényleg csupa-csupa szar. Viszont éppen ettől nem volt benne az, aminek meg lennie kellett volna, vagyis gyakorlatilag semmivel nem haladtunk sehová. Illetve szinte. Készülőben van a Baromfivész 2. része, és bár a hónap nagy része elment rá, de végül a legnagyobb és egyben legkomplexebb látvány-jelenete megrajzolásra került! Szívesen mondanám, hogy innen, ami még hátravan, az már sétagalopp, de nem az. Igyekeznünk kell, hogy a tervezett határidőre meglegyen, de hátha a következő hónapokban nem hátráltat majd minket ennyi minden.  A 200. bejegyzéshez – ami ugyebár a következő lesz – is készül egy nagyon nagy anyag, de az se haladt úgy, ahogy kellett volna. Mindenesetre lesz 200. bejegyzés, és nagy anyagot fogtok akkor kapni, csak még nem teljesen a tervezett formában. 

Az egyetlen, ami ebben a hónapban terv szerint haladt, az a Facebook-os napi frissítés. Minden nap kikerült – még ha olykor csak kerülőúton is – egy-egy újabb kép az elmúlt 15 év terméséből, de sajnos itt is kiábrándítóan rossz volt az eredmény: napról-napra kevesebbeket ért el az aktuális bejegyzés, és akiket igen, hát úgy tűnik, azoknak se tetszett. Mindegy, ha már megígértük, folytatjuk, de egyre kevésbé érzem úgy, hogy megérte a bele fektetett munkát (a régi képek visszakeresését tavaly tavasszal kezdtük, és csak az egyes napokhoz hozzárendelésük is heteket vett igénybe), de hát nyilván más sem éri meg. Egyébként a napi frissítések ebben a hónapban főleg a legkorábbi X-Embörök projekt, a számos ok miatt végül el nem készült film anyagaiból kerültek ki, leginkább az első X-Embörök proto-képregénynek is fölfogható nyitó képsorral és a logó kialakulásával kapcsolatban. Jövő hónapban néhány karakterrel majd bővebben fogunk foglalkozni, régen, vagy még inkább soha sem látott képeken keresztül, így t.k. Titokzattal és Egyszivel. De, hogy ne legyen teljesen pocsék a végkicsengése a jelentésnek, ezt az első proto-képregényt most Ti is megkapjátok, lapozható formában. Jó szórakozást hozzá, és egy hónap múlva jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr3513621764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.