A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2015.02.28. 06:00 nevetőharmadik

Februári helyzetjelentés

Ez egy rövid hónap ugyan, de akkor sem lenne szabad ennyire gyorsan eltelnie. Mindegy, a lényeg az, hogy továbbra sem tétlenkedtünk, hanem... dolgoztunk. De ami időt az hagyott, azt az X-Embörökre fordítottuk (Úgy van, kit érdekelnek a család és a barátok?!), és most lássátok az eredményt! Először is nagy erőkkel készült az 1986-os X-Embörök reprint első része, melynek központi eleme az X-Embörök és Mágnesvas első összecsapása. Továbbá sokat dolgoztunk az 1869-es X-Embörök betyárkalandján, és született is ezzel kapcsolatban néhány lényeges döntés – és ezek egyike sem az volt, hogy nem csináljuk meg. Ezen kívül, örömmel jelenthetem, hogy utolsó fejezetéhez érkezett Eisenstadt doktor kalandja a Baziliszkusszal, és a záró epizódhoz még Nyári úrnak, azaz Egyszemű Óriásnak, az ismert szuperhősnek és irodalmi gyűjtőnek is sikerült hozzászólnia. Köszönjük a türelmet és a rengeteg biztatást, reméljük, találkozunk még a jó XIX. századi doktorral!

eisenstadt_basilisk_fullcast_1366.png

És még valami. Mint azt sokan közületek helyesen megtippelték a promóciós kép alapján, a készülő projekt valóban egy újabb Mutánslányok naptár. A többiekkel sajnálattal közlöm, hogy sem egy Avatáros crossover, sem a Tágra zárt szemek mutáns változata, sem pedig egy mutánsokra szabott szemészeti szaküzlet megnyitása nem szerepel a terveink közt. De azért ezeket a megoldásokat is köszönjük... megfontolandó ötletek. Na, de vissza a naptár témájához! A koncepció lényegében a Mutánslányok 2013 esetében már bevált receptet követi, vagyis a tizenkét hónapot az X-Embörök egy-egy női szereplője illusztrálja valamilyen, az adott hónapra jellemző – illetve elképzeléseink szerint jellemző, mint pl. januárban hó – környezetben és (alkalmasint sokkal kevésbé jellemző) tevékenység közben. A lányok beosztása a hónapokhoz már megtörtént, és már előzetes vázlatok is készültek, de még csak a térkitöltést és a képen ábrázolt elemek számát és elhelyezését célzók, vagyis leginkább pálcikaemberesek, így képet csak majd később tudunk mutatni. Azt sem szívesen lőnénk le előre, hogy melyik hónapban, kire számíthattok majd, de annyit elárulhatunk, hogy a Mutánslányok 2013-ban (augusztusban) háttéralakként szereplő Hermelin és Vadleány egy-egy saját hónapot is kapnak, a másik tíz lány pedig új lesz. Körülbelül fele-fele arányban olyanok, akikkel már a honlapon olvasható dokumentációkban vagy a képregényekben találkozhattatok, illetve olyanok, akikről még nem esett szó, de nagy részük egy jövőbeli X-Embörök csapat tagja. Viszont mégsem maradhat mindez kép nélkül, fogadjatok hát szeretettel egy eddig sosem látott képet Bimbóról, ami még egy még a 2013-asnál is korábbi Mutánslányok naptár tervezethez készült, ami akkoriban nem valósult meg. Addig is, míg legközelebb jelentkezünk, legeltessétek (Értitek? Mert ő ugye félig tehén, és tehén meg legelő... á, biztos értitek.) rajta a szemeteket! Viszlát egy hónap múlva.

bimbo-naptar-vazlat-1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr107210905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.