A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2014.05.30. 21:35 nevetőharmadik

Májusi helyzetjelentés

Rendhagyó módon az ehavi nagyobb cikkünk helyett most a helyzetjelentés következik. Sajnos ebben a hónapban túl sok minden akadályozott minket abban, hogy a tervezett cikk elkészüljön (azért, ne aggódjatok, majd jön az is), illetve, hogy jelentős haladást érjünk el a következő képregényünkön (azért ott is volt haladás), mégis van jelentenivaló.

Először is volt egy Képregény-fesztivál a fővárosban, ahol az X-Embörök is képviseltették magukat, Pilcz Roland barátunk Kalyber Joe-s standján legalábbis. Köszönet érte! És mint az a Facebook-on kiderült, legalább néhányan fölfigyeltek rá, és ezúton köszönjük a konstruktív kritikákat. Nagy valószínűséggel nem fogjuk őket megfogadni, mert mi azzal is megelégszünk, hogy olyan legyen, ahogy mi szeretjük, és nem "dobjuk ki az egész oldalt a picsába" és kezdjük újra, hogy másnak legyen jó. De azért tényleg köszönjük, jó érzés tudni, hogy mások figyelnek ránk, és megmondják, hogy mit és hogyan csináljunk.

A következő hír, hogy végre a mozikba került a legújabb X-Men film, Az eljövendő múlt napjai címmel. Ennek örömére az alkotógárda (nem az egész, természetesen) X-Men film-maratont tartott az előzményekből, melyről az alábbiakban látható egy kis fényképes összeállítás – Köszönettel tartozunk Virág Zsanettnek a fotók elkészítéséért.

Maraton_1_kicsi.png Maraton_2_kicsi.png Maraton_3_kicsi.png
Maraton_4_kicsi.png Maraton_5_kicsi.png Maraton_6_kicsi.png
Maraton_7_kicsi.png

Végezetül pedig az elmaradt cikk helyett kárpótlásul előástunk nektek Egyszemű Óriás gyűjteményéből egy érdekes darabot, amit majd a következő hónapok során fejezetenként fogunk közölni kezdve az elsővel néhány napon belül. Szóval, amíg az 1986-os történetre vártok, fogadjatok szeretettel egy éppen száz évvel korábban játszódó ponyva-kalandot Eisenstadt doktor főszereplésével! Ennek közlését egyébként a nyáron is folytatni tervezzük, bár eredetileg nyárra csak hónapindító leírásokat és helyzetjelentéseket szántunk. De jelen esetben talán célszerű folytonosságra törekedni.

Nemsokára újra jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr466238921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.