A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad?

2018.02.28. 20:05 nevetőharmadik

Februári Helyzetjelentés

Helló, fiatalok (és kevésbé vagy egyáltalán nem fiatalok is, csak semmi kirekesztés)! Újra eltelt egy hónap, ami már jóval kevésbé volt elviselhetetlen, mint az előző, és közben a 15 éves évfordulón kívül újabb mérföldkőhöz érkeztünk: Megvolt a 200. blogbejegyzés! Remélem, mindenkinek tetszett, és majd alkalomadtán visszatérünk még a témához.

A Baromfivész 2. része szépen halad, bár az utolsó oldalak storyboardja még most a napokban is változott, de talán már ezután nem fog, és akkor hamarosan a célegyenesben leszünk a történettel. Mindenesetre a történet drámai csúcspontján már túl vagyunk, a lecsengés és a kerettörténet lezárása van még hátra, amibe egy kis Vad Hortobágyot is terveztünk. Illetve már egészen jól körvonalazódott a füzet ”trélere” is, nemsokára talán már be is tudjuk mutatni. És egy helyes kis, csavaros üvegben már gyűlik a pénz a nyomdára… Na, reméljük a legjobbakat! Viszont valami előzetest még illene adni ennyi szövegelés után, úgyhogy itt van egy panel vázlata a történet végéről, és még mellé egy kis spoiler is. Figyelem! Bár úgy tűnhet, de a fiatal Egyszemű Óriás mégsem hal meg itt, amire már csak abból is rájöhet bárki, hogy a történetet a 28 évvel idősebb, és jól láthatóan kiváló egészségnek örvendő Egyszemű Óriás kezdte el 2007-ben (még a Baromfivész 1. részében történt) elmesélni.

xkcs2_24a.jpg

És ezen kívül februárban is volt minden nap frissítés a Facebook-on, és ezek leginkább Titokzat, a Traktor, az X-Tényező csapata és az egy poén erejéig az élükre álló Kalyber Joe, végül pedig Egyszemű Óriás körül forogtak. Márciusra leginkább osztrák ellenfeleket, az 1848-as tematikát és Békaember nejét tervezzük górcső alá venni. Kövessétek!

És ha már az X-Embörök és Kalyber Joe együttműködéséről volt szó, lesz jövő hónap elején egy ilyen vidám program is:

28168207_206210106781817_4032466024514191360_n.jpg

És majd egy hónap múlva újra jelentkezünk, remélhetőleg már sokkal örömtelibb hangulatban, jobb hírekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr5013704886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása