A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Boldog Új Népet!

2018.01.03. 11:39 nevetőharmadik

Hát akkor vágjunk bele! Itt van 2018, ami az X-Embörök 15 éves jubileumát is jelenti. Mivel egyikünk sem emlékszik a napra, amikortól számolhatunk (csak arra, hogy az valamikor 2003-ban volt), így az egész évet a jubileumnak szenteljük. Persze nehéz is belőni egy hosszadalmas alkotási folyamatban egyetlen napot, amikor kijelenthetjük, hogy na, eddig nem volt, de innentől van. A lényeg az, hogy a terveink szerint a Facebook-on az év minden egyes napján megosztunk egy képet (nyilván, némi magyarázattal együtt) az elmúlt 15 évből, méghozzá leginkább olyanokat, amiket nem láthattatok. Gondolok itt főleg ceruzavázlatokra, storyboard-töredékekre, vizuális ötletelésekre (mert nem minden alakul ám ki fejben tökéletesen, van ami csak sokadik rajzolásra lesz elfogadható), eddig meg nem magyarázott részletekre, vagy éppen a soha el nem készült X-Embörök filmmel kapcsolatos rajzokra, meg majd még meglátjuk, mi minden kerül elő.

new-1.png

És a további tervek az évre? Na, igen. Nézzük! Először is, ami nem tűr különösebb halasztást, az a Baromfivész 2. része. Azzal legkésőbb tavaszra készen szeretnénk lenni... pontosítok, készen akarunk lenni... de ez nem csak rajtunk múlik. Aztán rohamtempóban kellene haladnunk a Nagyon Nagy Kiadással, akkor is, ha jubileumi füzet már nem lesz belőle. És közben nyakunkon a blog 200. bejegyzése, és ott is illene valami menőt mutatni. És mivel mindez önmagában is elég lenne, de mi továbbra is munka mellett csináljuk, csak annyit kívánok 2018-ra, hogy minél több minden beleférjen, minél közelebb jussanak a projektek a megvalósuláshoz, és közben Nektek minél jobb szórakozást! 

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr5013546231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása