A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Hogy halad? Mert halad!

2017.05.11. 12:49 nevetőharmadik

Sűrű és mozgalmas hónapon vagyunk túl, nyilván ezért is csúsztunk meg egy kicsit a helyzetjelentéssel. A legutóbb megmutattuk a készülő Baromfivész 2. rész borítójának egyik felét, most pedig nagy örömmel mutatjuk meg az egészet. Sőt, továbbmegyünk, és egy kis betekintést nyújtunk az alkotási folyamatba. Tehát a ceruzavázlat után itt láthatjátok a kihúzott, és a kifestett verziót is. Ezutóbbi azonban még messze nem a végleges, hiszen még számos részlet nem került a helyére, így a hidegben látszó leheletek, a hóesés és persze a cím és a hozzá tartozó egyéb információk. 

cover_2_kicsi_1.jpg

cover_2_kicsi_2.jpg

cover_2_kicsi_3.jpg

Ami pedig a már ezeket is tartalmazó, a teljesen kész változatot illeti, azt majd legközelebb. De itt van néhány fotó, amelyeken szerepel. És ezzel meg is érkeztünk a hónap másik főtémájához: a Szombathelyi Képregény Bazárhoz. Bár kalandos volt az út odáig, de azért csak sikerült az alkotógárdának képviseltetnie magát, és ezt a kis standot összeállítani, amiről már ebédre el is fogytak a füzetek. A rendezvény minden szempontból sikeres volt, és reméljük, ehhez egy kis mértékben mi is hozzá tudtunk járulni. Ami pedig minket illet, ilyen jól szervezett és jó hangulatú képregényes megmozduláson már régen voltunk. És a közönség! Ennyi érdeklődő, ennyi dicséret és ennyi jókívánság is ritkán jut. Köszönet Kóbor Róbert és Farkas Balázs szervezőknek, Németh Botondnak, akitől remek értékelést kaptunk vlogjában, illetve a standunkat meglátogató minden régi és új rajongónak, vásárlónak és érdeklődőnek. Közülük a fotókon Köböl György és személyesen Batman is látható. Legyen még sok ilyen!

dsc03344.JPG

dsc03345.JPG

dsc03346.JPG

Ezen kívül haladtunk végre a képregénnyel is – éppen egy nagyon látványos üldözéses jeleneten  dolgozunk – illetve szépen lassan alakult a múltkor beígért nagyobb lélegzetű dokumentáció is, amit hamarosan olvashattok. A következő tervezett csapatmegmozdulás a 13. Budapesti Nemzetközi Képregény-fesztivál lesz, ahová remélhetőleg szintén eljutunk, talán kevésbé kalandos úton. Na, akár eljutunk, akár nem, itt a rendezvény plakátja (illetve annak egy változata), rajzolta Haui József, színezte Pilcz Roland. Nemsokára újra jelentkezünk!

17353513_1687324831284001_8165320124701600835_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr2012498161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása