A Kivételös X-Embörök

A Kivételös X-Embörök - képzeld el, milyen lenne, ha az emberfeletti képességek Magyarországon is megjelennének! Mi elképzeltük. A gondoltakísérletet dokumentáltuk. Lerajzoltuk. Ti elolvassátok. Ugye? :D

Olvassátok!

 

X01_cim_resize_1.jpg X02_c_resize_1.jpg ujra_egyutt_resize.jpg

X04_c_resize_1.jpg

xkcs1_cimlap_1200.png

Különszámok:

ejmaszo_kiszallt_resize_1.jpg spec02_00_cim2_resize.jpg

ponyva01_00_kicsi.jpg

Barátaink

www.kalyberjoe.hu

Kalyber Joe, a kedvenc nem saját képregényünk

pilczroland.blogter.hu

Pilcz Roland blogja: képregény, könyv, zene...

archnihil.blogspot.com

Barangolás a fantázia birodalmában

Lájkold! :)

Na jó, akkor "Hogy halad...?"

2017.04.10. 08:07 nevetőharmadik

Utolsó utáni poszt, avagy Márciusi Helyzetjelentés

Miután többen is erek felvágásával fenyegetőztetek (vérmérséklettől függően ki a sajátjával, ki a miénkkel), elismerjük, ez a legutóbbi poszt csak vicc volt. Mégsem tehetjük meg a lelkes rajongókkal, hogy csak így szó nélkül lelépünk. És még kevésbé a legalább olyan lelkes ellenzőkkel. Bizony, mi rájuk is gondolunk! De azért, nem hiszem, hogy sokan elhitték volna...

Mi se hittük volna el. Éppen ezért nem is foglalkozunk az Áprilisi Tréfával tovább, hanem inkább rátérünk a Márciusi Munkára. Illetve... még egyetlen apróság, amitől a vicc talán más megvilágításba kerül. Tizenkét ún. szpojlert osztottunk meg egy hete, és az egyik nagyobb hülyeség volt, mint a másik, de velük kapcsolatban az volt az igazi tréfa, hogy nem volt mindegyik hülyeség. Hanem csak a tervek fele, míg a másik hat információ – értelemszerűen – tényleges szpojler volt, vagyis olyasmi, amit a közelebbi vagy sokkal inkább a távolabbi jövőben tényleg tervezünk az X-Embörök kalandjaiba beépíteni. De egyelőre nem áruljuk el, hogy melyik volt valódi, és melyik csak a cikkhez kitalált marhaság.

De most már tényleg rátérünk a helyzetjelentésre. Tehát azzal zártuk az idei első negyedévet, hogy alig maradt időnk és energiánk a blog következő posztjait előkészíteni, mert annyira belevetettük magunkat a Baromfivész 2. részébe. Nemcsak döntés született a fedélképről, de már maga a fedélkép is megszületett, és bár a múlt hónapban már említett wraparound-verzió készült el, most egyelőre csak az egyik felét mutatjuk meg, amin viszont végre láthatjátok azokat a szörnyeket, akikre az első részben csak utaltunk. Íme:

cover_2_front.JPG

És nemcsak az első és hátsó fedélkép készült el, de már megkezdtük a tulajdonképpeni képregény rajzolását is, sőt az első oldalaknak már a kihúzása is halad. Ezen kívül pedig egy elég nagy lélegzetű dokumentáció is készült egy már a korábbiakban komoly szerepet játszó mutáns csapatról, amit hamarosan ti is olvashattok. Csak még néhány képpel földúsítjuk addig. A továbbiakban pedig az a terv, hogy április folyamán is folytatjuk a munkálatokat a képregényen, hogy minél hamarabb készen legyenek a vázlatai, és akkor nekiállhassunk a jövőre tervezett 15 éves jubileumi kiadványunknak. Ezen kívül persze a blogra fölkerülő írásokon is illene dolgoznunk, hiszen nemsokára esedékes lesz a 200. poszt is, és még addig is van sok mesélnivalónk. És még valami esedékes áprilisban, a Szombathelyi Képregény Bazár, amiről ugyan már legutóbb is szóltunk, de most újra kell. És amivel kapcsolatban továbbra is az a terv, hogy az X-Embörök alkotógárdája képviselteti majd ott magát. Már nagyon várjuk!

16711719_1743701772613814_4959732877067017097_n_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://x-emborok.blog.hu/api/trackback/id/tr9712413767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása